منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647
اگر بخواهیم به طور خلاصه به معرفی رشته علوم و صنایع غذایی برای دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته را دارند بپردازیم باید بگوییم که هدف از رشته علوم و صنایع غذایی تربیت متخصصانی است که در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، کنترل کیفیت، نگهداری محصولات کشاورزی، طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه ها و … به فعالیت بپردازند.اگر شما هم قصد تحصیل در رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد را دارید پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از گرایش های کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی ، دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی، تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی و ضرایب دروس کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 مطالعه این مقاله را از دست ندهید.همچنین در صورت تمایل می توانید جهت آگاهی در خصوص مشاوره تحصیلی کارشناسی ارشد ، مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد بدون آزمون با مرکز مشاوره تحصیلی سبزتدریس تماس بگیرید.
گرایش های کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد شامل 4 گرایش می باشد :
1- گرایش صنایع غذایی
2- گرایش شیمی مواد غذایی
3- گرایش زیست فناوری مواد غذایی
4- گرایش فناوری مواد غذایی
دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
1- زبان انگلیسی عمومی و تخصصی
2- ریاضیات
3- شیمی مواد غذایی
4- میکروبیولوژی مواد غذایی
5- تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری)
6- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
برای آشنایی بیشتر شما داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را دارید لازم است بدانید که این آزمون شامل 180 سوال می باشد که در قسمت زیر تعداد سوالات مربوط به هر درس را عنوان کرده ایم.
1- زبان انگلیسی عمومی و تخصصی: 30 سوال
2-ریاضیات : 30 سوال
3-شیمی مواد غذایی : 25 سوال
4-میکروبیولوژی مواد غذایی : 25 سوال
5-تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن و…) : 45 سوال
6-اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی : 25 سوال
معرفی منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
زبان تخصصی: انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی مهندس جزایری
ریاضی:1-ریاضی عمومی، ایساک مارون، ترجمه خلیل پاریاب 2- ریاضی عمومی، جورج توماس 3- معادلات دیفرانسیل و کاربردهای آن، جورج اف، سیمونز
شیمی مواد غذایی: 1- شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی 2- شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده
میکروبیولوژی مواد غذایی:میکروبیولوژی مواد غذایی، جی
تکنولوژی مواد غذایی: 1- تکنولوژی لبنیات، دکتر علی مرتضوی، قدس روحی 2- تکنولوژی قند، دکتر مصباحی، دکتر بهزاد 3-تکنولوژی روغن، فرشته مالک 4-تکنولوژی غلات، دمتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده 5- کنسرو و اصول نگهداری، دکتر حسن فاطمی
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی: 1- اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی 2- اصول طراحی کارخانجات، دکتر کلباسی، دکتر محمد حسین حسینی
ضرایب دروس کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
رشته | گرایش | کد ضریب | ضرایب دروس امتحانی به ترتیب دروس (از راست به چپ) |
|||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |||||||
علوم و مهندسی صنایع غذایی | 1- صنایع غذایی | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 4 | 2 | ||||
2- شیمی مواد غذایی | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 4 | 2 | |||||
3-زیست فناوری مواد غذایی | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 4 | 2 | |||||
4- فناوری مواد غذایی | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 4 | 2 |
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96 با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647
منبع: منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد 96
- ۹۵/۱۲/۲۳