گروه مشاوره سبزتدریس

سایت مشاوره تحصیلی ایران مشاوره سایت تخصصی مشاوره ثبت نام مدارس تیزهوشان نمونه دولتی و شاهد , کنکور سراسری و دانشگاه آزاد , کنکور ارشد , آزمون دکتری , انتخاب رشته دانشگاه , دانشگاه بدون کنکور , نرم افزار انتخاب رشته و تحصیل در خارج از کشور

گروه مشاوره سبزتدریس

سایت مشاوره تحصیلی ایران مشاوره سایت تخصصی مشاوره ثبت نام مدارس تیزهوشان نمونه دولتی و شاهد , کنکور سراسری و دانشگاه آزاد , کنکور ارشد , آزمون دکتری , انتخاب رشته دانشگاه , دانشگاه بدون کنکور , نرم افزار انتخاب رشته و تحصیل در خارج از کشور

گروه مشاوره سبزتدریس

سایت مشاوره تحصیلی ایران مشاوره سایت تخصصی مشاوره ثبت نام مدارس تیزهوشان نمونه دولتی و شاهد , کنکور سراسری و دانشگاه آزاد , کنکور ارشد , آزمون دکتری , انتخاب رشته دانشگاه , دانشگاه بدون کنکور , نرم افزار انتخاب رشته و تحصیل در خارج از کشور

پیوندها

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

این احساس که مطالب را فراموش کرده اید، حس مشترک تمام داوطلبان کنکور است.

در این پست خواهید خواند:

روش جمع بندی کنکور

جمع بندی کنکور در ماه آخر

(در صورت داشتن سوالی در این باره به سایت مشاوره تحصیلی سبزتدریس وارد شوید و سوال خود را با مشاوران در میان بگذارید)

 اول اینکه بسیاری ا ز مطالب درون ذهن شما فراموش نشده اند، تنها انسجامشان را از دست داده اند و در میان هزاران مطلب دیگر گم شده اند. حالا وقتش است که شما گمشده ها را پیدا کنید. یک راه این است که برای هر درس درخت دانش رسم کنید، به این شکل که سعی کنید در مورد هر درس ابتدا اسامی فصل ها را به یاد بیاورید و بعد زیرفصل ها  را اضافه کنید، می توانید بعد از اینکه خودتان سعی تان را کردید، از فهرست کتاب هایتان کمک بگیرید، این کار منجر به منسجم شدن و سامان گرفتن کلی مطالب در ذهنتان می گردد. پس از آن با رعایت نکاتی که در ادامه ذکر خواهد شد، برنامه ای برای مرور دروس تنظیم کنید. مطمئن باشید پس از مروز مطالب حس تسلط بیشتری خواهید داشت. دوم اینکه شما قرار است در کنکور بازیابی کنید نه یادآوری. اگر در تست زنی مشکل ندارید و تنها در برابر حجم زیاد مطالب نمی توانید آن را به یاد بیاورید، نگران نباشید. درتست آنها را به خاطر خواهید آورد. سوم اینکه اگر واقع بین باشیم شاید بعضی مطالب هم در ذهن شما خوب حک نشده است به هر دلیلی، انتظار ندارید که به همه تست ها پاسخ دهید و کل مطالب را به خاطر بیاورید. با این نگرانی که هیچ چیز یادم نیست، فقط وضعیت را بدتر می کنید و اضطرابتان را بالاتر می برید. مرور برای همین مواقع است. شما تنها وظیفه تان در این دوران مرور و مرور و مرور است.

تصور نکنید اگر از مرور نهایی صحبت می کنیم به معنی این است که دیگر نمیتوانید به جمع بندی ای که تا امروز درگیرش بوده اید ادامه دهید.

در این زمینه بهتر است با مشاورتان مشورت کنید که بسته به وضعیت شما، اینکه چه مباحثی باقی مانده، تسلط شما بر مطالب جمع بندی شده چقدر است، در آزمون جامع از پس آنهایی که جمع بندی کرده بودید برآمدید که نگران مباحث مرور نشده هستید؟ همه اینها در تصمیم گیری اینکه هنوز به جمع بندی ادامه دهیم یا به دوره نهایی بپردازیم دخیل است.

توصیه می شود مرور نهایی را همراه با تست زنی انجام دهید  و روی تست هایی که مشکل دارید تمرکز کنید نه اینکه دوباره از اول کتاب یا جزوه شروع به مطالعه کنید. روزهایتان را به دو نیمه تقسیم کنید.

در نیم روز اول در شرایط کاملا شبیه سازی شده، لباس بپوشید، پشت میز بنشینید، زمان بگیرید و هر بار به ترتیب از آزمون های جدید به قدیم، از خودتان آزمون بگیرید، سپس در نیم روز بعد آزمون را بررسی کنید، اشکالات را در بیاورید و طبق آن برنامه مطالعه را مشخص کنید. مثلا اگر در تستی از مبحث سنجش شخصیت در بالینی مشکل داشتید مرور این مبحث برنامه آن روزتان خواهد بود.   (می توانید برای هر درس، در درخت دانشی که برای خودتان رسم کرده اید، قسمت هایی که باید مجددا مرور شوند را علامت بزنید و بر اساس آن برنامه مطالعه تان را مشخص نمایید). همچنین سعی کنید کل گزینه ها را بررسی کنید و با استفاده از گزینه ها مرور کنید. مثلا اگر از شما پرسیده کدام نمره در آزمون MMPI نشانه دروغ گویی مراجع است، شما علاوه بر گزینه درست مرور کنید که باقی گزینه ها اشاره به چه چیزی داشت؟ خلاصه اینکه این نوع مطالعه علاوه بر رفع اشکالات شما و تمرکز بیشتر بر آنها، دوره را روی مهم ترین مباحثی که در سال های اخیر از آنها سوال بوده است پیش خواهد برد.

سعی کنید، در ماه آخر لااقل یک بار،  تست های آزمون های آزمایشی را که  غلط پاسخ داده اید و یا بی پاسخ گذاشته اید  را دوباره پاسخ دهید.

این ها بین انبوه تست ها، مروارید هایی بین شن ریزه ها هستند، شما زحمت زیادی برای پیدا کردن این مروارید ها کشیده اید، قدرشان را بدانید. بنابراین قطعا ارزش خواهد داشت که ساعاتی را صرف تحلیل آزمون های آزمایشی کنید.

برای مشاوره تحصیلی تلفنی با ایران مشاوره تماس بگیرید

توجه به تغذیه، میزان کافی خواب، تنظیم ساعات خواب و بیداری برای هشیاری حداکثری در زمان کنکور، صرف دوره هایی برای خود جهت آرام سازی، و خلاصه توجه به وضعیت جسمی و روانی خودتان بسیار اهمیت دارد و مطالعه نباید شما را از این امور مهم غافل کند.

  • mohammad abbasi
  • ۰
  • ۰

 سهمیه های ایثارگران و رزمندگان

با توجه به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، گزینش داوطلبان واجد شرایط براساس این قانون انجام می گیرد.

توضیحاتی درباره سهمیه کنکور 95 :

ایثارگران: همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آنان، جانبازان، همسر و فرزندان جانبازان با جانبازی 25 درصد به بالا، جزو سهمیه ایثارگران محسوب می شوند و تـابع ضـوابط مربوط بـه سهمیه ایثارگران هستند. ظرفیت اختصاصی برای این دسته از داوطلبان 20 درصد از ظرفیت هر کدرشـته محـل است و حدنصاب نمره این داوطلبان 80 درصد نمره گزینش آزاد برای تمامی رشته های تحت پوشـش وزارت بهداشت (رشته هایی که در دانشگاههای علوم پزشکی ارائه می شوند) و 70درصد نمره گزینش آزاد برای سایر رشته هاست.

رزمندگان: رزمندگان (با حداقل شش ماه حضور در جبهه) جزو سهمیه رزمندگان محسوب شده و تابع ضوابط مربوط به سهمیه رزمندگان هستند. حدنصاب نمره برای این داوطلبان 75 درصد نمره گزینش آزاد در رشته محل مورد نظر است.

خانواده شهدا: پدر، مادر، خواهر و برادر شهید جزو سهمیه خانواده شهدا محسوب شده و تابع ضـوابط مربوط به سهمیه خانواده شهدا هستند.

داوطلبان مشمول سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران و وزارت جهاد کشاورزی از سـال 1368 به بعد و داوطلبان مشمول سهمیه های رزمندگان و ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران از سال 1376 به بعد، فقط یکبار می توانند با استفاده از سهمیه مربوط در رشته های تحصیلی دوره روزانه پذیرفته شوند. این داوطلبان مجاز به استفاده مجدد از سهمیه نیستند.

داوطلبانی که با استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران در دوره های نوبت دوم (شـبانه)، پیام نور، غیرانتفـاعی، نیمه حضوری، مجازی و پردیس های خودگردان آزمون سراسری پذیرفته شوند، در صـورت انصراف از قبولی اولیه، منحصراً یک بار دیگر مجاز به استفاده از سهمیه مذکور خواهند بود.

سهمیه بهیاران
مطابق ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای شماره 1، دارندگان دیپلم بهیاری مورد تأیید آمـوزش و پرورش که بند 24 تقاضانامه ثبت نامی را علامتگذاری کرده اند، چنانچه مجاز به انتخاب رشته 95 شـده باشـند، در صورت انتخاب کدرشته های پرستاری با نمره کل زیرگروه یک گروه آزمایشی علوم تجربـی که رشـته پرستاری در این زیرگروه قرار دارد و احتساب با تأثیر مثبت نمره درس تخصصی بهیاری با ضریب 4 گزینش خواهند شد. ضمناً گزینش این گونه داوطلبان برای سایر رشـته ها با نمره کل بدون احتساب دروس تخصصی بهیاری خواهد بود.

سهمیه آموزگاران
حدود 80 درصد از ظرفیت رشته راهنمایی و مشاوره به سهمیه آموزگاران وزارت آموزش و پرورش اختصـاص می یابد.

سهمیه مناطق محروم
40 درصد ظرفیت هر یک از کد رشته های دوره روزانه 9 استان محروم شامل استان های (ایـلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، کهکیلویـه و بویراحمـد، لرسـتان، هرمزگان) به داوطلبان بومی خود این استان ها اختصاص دارد.

بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و به منظور تأمین نیروی متخصـص اسـتان هـای ایـلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان،کردستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمـد، لرسـتان و هرمزگان در رشته های مورد نیاز برحسب نظر استانداری های این استانها و بـه تعـداد 500 نفر به نسبت شانس قبولی هر یک از استانها در دانشگاهها تقسیم می شوند.

  • mohammad abbasi
  • ۰
  • ۰

برای گرفتن امریه 95 بدین روش افدام نمایید

1- تسویه حساب با دانشگاه و گرفتن نامه ای از دانشگاه که به سازمان وظیفه عمومی فرستاده شود

2- سر زدن و پرس و جو کردن در بخش کارگزینی اداره ها و سازمانهای دولتی که شما میخواهید در انجا بعنوان امریه پذیرفته شوید و گرفتن یه نیمچه قول از انها برای پذیرفتن شما(هر ارگان دولتی یکسری رشته های خاص دانشگاهی را که تاریخ اعزام انها مطابق با قوانین انها باشد را قبول میکند)

3- هر مشمول تنها 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی مهلت دارد تا مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی ارسال نماید

4-تقریبا بطور متوسط از زمانی که شما مدارک خود را برای سازمان وظیفه عمومی میفرستید یک ماه طول میکشد تا برگ سبز شما به منزل شما فرستاده شودبر روی برگ سبز شما تاریخ اعزام شما درج گردیده است

5- شما باید حداقل 3 ماه جلوتر برگ سبز خود را که تاریخ اعزام ان مطابق با تاریخی است که ان اداره دولتی به شما اعلام کرده است به اداره دولتی مذکور تحویل دهید.پس باید زمانی مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی بفرستید که بین زمانی که برگ سبز به دست شما میرسد و تاریخ اعزام شما 3 ماه فاصله باشدبه طور مثال اگر یک اداره دولتی به شما بگوید که برگ سبزتان را با تاریخ اعزام 1396/12/1 بگیرید شما باید مدارکتان را تقریبا 1396/7/30 برای سازمان وظیفه ارسال نمایید.در ضمن بد نیست که شما از طریق تلفن گویای سازمان وظیفه عمومی درباره کار خود با وظیفه عمومی مشورت کنید

6- بعد از اینکه برگ سبز شما برایتان توسط پست اورده شد سریعا و بدون فوت وقت ان را به اداره دولتی مذکور تحویل داده تا خدای نکرده جای شما گرفته نشود چون هر اداره یا سازمان دولتی تعداد محدودی امریه میپذیرد

7- تنها راه ارتباط با سازمان وظیفه عمومی تلفن است و این سازمان سایت خاصی ندارد
8- قابل ذکر است که کسانی که امریه میشن باید دوره آموزشی خود را در پادگانهای نظامی طی کنند(بطور معمول 50 روز)


برای دریافت مشاوره تحصیلی می توانید به سایت مشاوره تحصیلی ایران مشاوره به آدرس iranmoshavere.com مراجعه نمایید.

 

  • mohammad abbasi